Afscheid 3 raadsleden

Afscheid 3 raadsleden

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.. Helaas hebben we naast alle feestelijkheden ook afscheid genomen van drie kanjers. Remy Godrie, Piet Hendriks en Johan Nouws hebben besloten om niet verder te gaan als raadslid in de nieuwe bestuursperiode.

De afgelopen vier jaar waren de vijf heren (ook Gert-Jan Paulussen en Louis van den Broek) een sterk team. Zowel het team als het werk was voor allen nieuw, maar ze hebben zich er alle vijf met enthousiasme en een grote hoeveelheid energie ingestort. Door de verschillende competenties was het een team dat elkaar goed aanvulde. Marjon heeft regelmatig gezegd trots te zijn op ‘haar’ vijf mannen!

Twee van ‘haar’ mannen zijn blijven zitten, maar de andere drie hebben om uiteenlopende redenen besloten om het CDA-Zundert te gaan ondersteunen vanaf de zijlijn. In de afscheids-raadsvergadering op 25maart hebben de drie heren afscheid genomen. En op 10 april zijn zij nog een keer in het zonnetje gezet door het CDA-Zundert!

Via deze weg willen wij de heren nogmaals bedanken voor hun inzet! Mede dankzij hen hebben we laten zien dat het CDA-Zundert daadkrachtig wil besturen en dat we klaar zijn voor de volgende stap naar een G.O.E.I.Zundert!

 

Veronique Nouws