CDA de volgende stap.

CDA de volgende stap.

Vandaag op de kop af nog twee maanden en het zijn weer gemeenteraadsverkiezingen. Tijd om de balans op te maken voor u als kiezer, maar zeker ook voor ons als CDA.

Een leuke maar ook spannende tijd ligt voor ons: Hoe hebben we het gedaan, wat kan er beter en welke mensen verbinden zich aan de partij? Ook voor u als kiezer breekt een belangrijk moment aan: Door het woud van verkiezingsprogramma’s uw keuze maken voor de partij die u het meeste aanspreekt. Wij willen u er graag van overtuigen dat uw stem bij ons gehoor vindt!

Het CDA is vier jaar geleden een weg ingeslagen van vernieuwing. Dit  is ons goed bevallen, sterker nog: We zetten deze lijn voort en presenteren u met trots onze vernieuwde kieslijst. Een lijst met nieuwe frisse namen: Mensen met volop bestuurlijke ervaring maar zonder enige politieke rancune.  Dit aangevuld met de ervaring van de zittende fractieleden is volgens ons weer een garantie voor degelijke, frisse politiek. Politiek bedrijven is volgens ons  verantwoordelijkheid durven nemen zonder enige vorm van eigenbelang of cliëntisme. Het algemeen belang staat bij het CDA altijd bovenaan. Vier jaar geleden gaf u ons in grote getale uw vertrouwen. Dat vertrouwen hebben we omgezet in degelijk beleid. Wij hopen dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen!

De randweg, beekzicht, bestemmingsplan buitengebied, MFA achtmaal, géén nieuw gemeentehuis, gymzaal Wernhout en corsobouwplaatsen zijn een kleine greep uit de onderwerpen waarover we in de gemeenteraad positieve besluiten hebben genomen en welke momenteel in uitvoering zijn of wel zeer binnenkort van start gaan. Voor de komende tijd staat het IKC Rijsbergen en de herinrichting van de Molenstraat in Zundert op de rol. Laten we ook de uitvoering van woningbouw en de realisatie van het Hart van Wernhout zeker niet vergeten.

Voor die en vele andere besluiten vragen wij u nu weer uw steun en stem. CDA Zundert is een partij die graag afmaakt waar het aan begonnen is. Het begin is gemaakt, het is tijd voor de volgende stap! Mogen wij dus weer op u rekenen op 19 maart aanstaande als u in het stemhokje staat?

Veronique Nouws