December

December

December is voor ons voorbij gevolgen! Veel vergaderingen, veel activiteiten en vooral veel gezelligheid!

Samenvatting:

– op 11 december was onze Themavond m.b.t. de decentralisaties. Een hele waardevolle en leuke avond. Mensen werkzaam in de zorg, mensen die zelf zorg verlenen of gewoon mensen die nieuwsgierig waren hebben met elkaar gepraat over de veranderingen. Wij nemen al de informatie die we die avond samen hebben gedeeld mee in onze verdere opinievorming omtrent dit onderwerp.

– op 13 december hebben we met de fractie meegedaan aan de bourgondische wandeling in Rijsbergen. Geheel gehuld in CDA tenue en voorzien van ballonnen, pepermuntjes, lolly’s en kerstkaarten hebben we zoveel mogelijk mensen weer een persoonlijke kerstgroet gegeven.

– op 16 december was de laatste ronde. Ditmaal in een informele setting met de kerstboom op de achtergrond. Er is gepraat over de regiegemeente. Een heel spannend en uitdagend onderwerp wat in 2015 één van de grote gespreksonderwerpen zal worden.

Hier een foto impressie van bovenstaande activiteiten:

December 2014

Voor de rest hebben we geprobeerd in december zoveel mogelijk kerstkaarten rond te brengen in heel Zundert. Voor iedereen die deze kaart niet heeft mogen ontvangen bij deze:

Kerstkaart 2014

Wij zijn er helemaal klaar voor om in 2015 verder te gaan de volgende stap naar een G.O.E.I. Zundert!

Veronique Nouws