Thema-avond

Thema-avond

Graag nodigen wij u uit voor onze thema-avond over basisonderwijs in Zundert op donderdag 23 februari vanaf 19.30 uur in de Annaschool te Zundert.

Zundert staat aan de vooravond van een belangrijk besluit. Stichting Primair Onderwijs Zundert heeft aangegeven geen drie scholen open te kunnen houden in de kern van Zundert. Daarnaast heeft het schoolbestuur een wens weggelegd bij de gemeente voor nieuwbouw. De gemeente heeft vervolgens een visie op onderwijs geformuleerd.
CDA Zundert is heel benieuwd naar de mening van de inwoners. Daarom organiseren we op donderdag 23 februari om 19.30 uur, in de Sint Annaschool, een thema avond over onderwijs.Rene Peters, oud wethouder onderwijs in gemeente Oss en nummer 3 op de lijst voor de Tweede Kamer verkiezingen zal aanwezig zijn en vertellen over trends in het onderwijs.
U bent van harte welkom. Wilt u zich even aanmelden via dit mailadres of een telefoontje naar 06-12358858.

U mag deze uitnodiging ook doorgeven aan uw vrienden, kennissen, collega’s, familie. U kent vast wel jonge ouders in uw omgeving die de komende jaren gebruik gaan maken van onderwijs in Zundert. Informeer ze over deze avond. Het is géén avond voor alleen CDA-leden, iedereen is welkom!

Graag tot zien

Veronique Nouws