18 maart verkiezingen: wat betekent dit voor Zundert?

18 maart verkiezingen: wat betekent dit voor Zundert?

CDA-100-procent-Brabant-logo

Het is voelbaar.. Op tv, radio, in de kranten.. Er komen verkiezingen aan! Maar waar gaan we  nu eigenlijk voor kiezen?

Op 18 maart is het Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen. Dit betekent dat er nieuwe Statenleden worden gekozen voor de Provincie Brabant en dat Zundert ook kan gaan stemmen  voor het Waterschap Brabantse Delta.

Voor Zundert betekent dit dat het belangrijk is dat er mensen gekozen worden die affectie hebben met Zundert en de Zundertse belangen in het oog houden. Zonder de provincie en waterschappen komt er namelijk geen randweg, geen natuurzone naast Ardo, geen busverbindingen naar Etten-Leur, Breda, Roosendaal etc.

Wij, als CDA Zundert, hopen natuurlijk dat jullie gaan stemmen op iemand van het CDA. De komende weken zullen er op deze website mensen verschijnen die verkiesbaar zijn voor het CDA en afkomstig zijn uit West-Brabant. Voor de Provincie staat helaas niemand uit Zundert op de lijst, maar voor de Waterschappen is onze eigen Andre van de Kloot verkiesbaar!

Als je meer wil weten over de verkiezingen en wat het CDA voor  U kan betekenen verwijzen wij u naar de website: 100%brabant.nl.

web-Marianne-van-der-Sloot

Marianne van der Sloot Lijsttrekker Provinciale Staten Brabant

web-Hans-Peter-Verroen

Hans Peter Verroen Lijsttrekker Waterschap Brabantse Delta

 

web-Andre-van-de-Kloot

Andre van de Kloot Lijstduwer Waterschap Brabantse Delta

 

 

 

 

 

 

 

 

Veronique Nouws