We mogen weer gaan stemmen!

We mogen weer gaan stemmen!

Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Wij als CDA Zundert kijken met veel plezier terug op de campagne en ook op het resultaat. Maar liefst zes zetels hebben we mogen binnen halen!

Wat misschien niet altijd iedereen weet of beseft is dat campagne voeren voor het CDA nooit stopt.  Naast de gemeenteraadsverkiezingen doet het CDA namelijk mee aan de Provinciale, Waterschap en Landelijke verkiezingen. Vanaf nu ligt de focus op 18 maart!

18 maart 2015 is de verkiezingsdag voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Gisteren, 29 november 2014, zijn tijdens het verkiezingscongres van het CDA Brabant de kandidaten voor de lijsten gepresenteerd en is het verkiezingsprogramma goedgekeurd.

Verkiezingscongres CDA Brabant

Op zaterdagochtend 29 november zijn Andre van der Kloot en ik (Veronique) afgereisd naar het oude CHV complex aan de Noordkade in Veghel. Er was een warm ontvangst van een mooie blaaskapel!

CDA brabant 1 alv 29-11-2014

Ook werd het campagnemateriaal gepresenteerd:

CDA brabant 6 alv 29-11-2014CDA brabant 7 alv 29-11-2014CDA brabant 9 alv 29-11-2014

Alle kandidaten voor de Provinciale Staten en de Waterschappen zijn gepresenteerd. Marianne van der Sloot is de lijsttrekker van de Provinciale Staten. Zij heeft een hele mooie toespraak gehouden over omzien naar elkaar en leefbaarheid bevorderen. Zij gaat voor 100% Brabant!

CDA brabant 4 alv 29-11-2014

Wat erg leuk is om te vermelden is dat onze eigen Andre van der Kloot op de lijst staat voor de Brabantse Delta op nummer 12!

CDA brabant 10 alv 29-11-2014

Om de ochtend levendig te houden was de wethouder van Slabroek ook uitgenodigd (Mark van de Veerdonk). Op een voortreffelijke manier verwerkte hij de gedane uitspraken van de ochtend meteen in zijn speeches. Een van zijn uitspraken ‘Het enige wat wij van den Haag nodig hebben is afstand!’. Met een dikke knipoog natuurlijk..!

Het CDA congres is uiteindelijk afgesloten met een betrokken toespraak van Ruth Peetoom (Landelijke voorzitter CDA).

CDA brabant 2 alv 29-11-2014

Tot 18 maart zullen wij u via onze website meenemen in de campagne voor zowel de Provinciale Staten als de Waterschappen. Ook deze verkiezingen zijn namelijk belangrijk voor Zundert!

 

 

 

Veronique Nouws