• 076-8501059
  • info@cdazundert.nl

Programma 2018-2022

Verkiezingsprogramma CDA Zundert

Het is bijna zo ver! Op 21 maart 2018 mogen we ons democratisch recht invullen en naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen.
De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van een aantal zware opgaven. Zundert heeft de decentralisaties van de zorg goed opgepakt, de randweg is opgeleverd, Patersven kent een dubbelbestemming, er wordt volop gebouwd, financieel is Zundert gezond, het IKC in Rijsbergen wordt gerealiseerd, het MFA in Achtmaal is klaar, Wernhout heeft een eigentijdse gymzaal, nieuw beleid voor sport staat in de steigers en voor cultuur is nieuw beleid vast gesteld. Zo zijn er veel onderwerpen te noemen. Gemeente Zundert is op de goede weg, en tegelijkertijd zijn er ook nieuwe vraagstukken.

Download hier het verkiezingsprogramma 2018 van CDA Zundert. Het programma is tot stand gekomen door veelvuldig met de inwoners van Zundert in gesprek te gaan. Bij grote en moeilijke dossiers zoeken we zo veel mogelijk betrokkenen op om het gesprek te voeren. Regelmatig hebben we de afgelopen vier jaar thema-avonden georganiseerd (bijvoorbeeld afgelopen jaar over onderwijs en sociale veiligheid). We zijn bij zo veel mogelijk publieke activiteiten met raads- en burgerleden aanwezig (dodenherdenking, herdenking Vloeiweide, vergaderingen dorpsraden, carnavalsvieringen, viering koningsdag etc.). We hebben jaarlijks terugkerende activiteiten om ons maatschappelijk nuttig te maken (paasstukjes maken in de Willaert en in het Rijserf, helpen in de bediening bij het kerstdiner van stichting Welzijn Zundert). We begeven ons veel in het verenigingsleven van Zundert. Ter voorbereiding van dit programma hebben we alle kernen bezocht om informatie, zorgen, wensen en idee├źn op te halen. Al deze informatie is op meerdere momenten met raadsleden, burgerleden en bestuur besproken. Uiteindelijk heeft alles geleid tot dit programma. CDA Zundert zet zich met overgave en overtuiging in voor dit programma. We hopen dat u zich daarbij aansluit. Stem op CDA Zundert en ga samen met ons ook de komende vier jaar weer voor een Groen, Ondernemend, Educatief, Inspirerend en Zorgzaam Zundert, een G.O.E.I. Z.undert!
Wij hebben ZIN IN DE TOEKOMST!

Verkiezingsprogramma CDA Zundert mrt 2018